Stel hier uw vraag en we zullen deze zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden By Melly
PDF – 53,7 KB 311 downloads

Retouren en/of ruilen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, onbeschadigd en ongedragen en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@by-melly.com of via het retourformulier op de website. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met ons. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Garantie en klachten

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Zo worden bijvoorbeeld alle producten voorafgaan aan het versturen volledig gecontroleerd op beschadigingen en/of mankementen. Dit doen we standaard om er van verzekerd te zijn dat de verzonden producten zonder enige beschadiging ons magazijn verlaten. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Op grond van het Europese recht zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van 14 dagen na de levering van de goederen aan het licht komt.
Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt dient u z.s.m. contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval binnen 14 dagen na ontvangst van het product. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan 14 dagen ook acceptabel zijn. Indien u tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze reparatie of voor vervanging.

We doen ons uiterste best om uw winkelervaring met ons zo aangenaam mogelijk te maken.  Daarnaast streven we ernaar om de informatievoorziening over ons bedrijf zo transparant en helder mogelijk te houden. Mocht er onverhoopt een situatie ontstaan waar u niet tevreden over bent, dan raden wij u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@by-melly.com of via het contactformulier op de website. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 14:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u van ons een notificatie daarover. De verzendkosten nemen wij graag voor ons rekening en deze zijn daarom GRATIS voor u.

Betaalmethodes

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

  • Ideal
  • Paypal
  • Klarna
  • Creditcard
  • Betalen bij afhalen